clan-de-banlieue-windrunner-trainingspak

Clan de Banlieue windrunner trainingspak

We hadden al veel Clan de Banlieue producten in ons assortiment, zoals trainingspakken, hoody’s, sweaters, shirts en trainingsbroeken. We hebben nu een nieuw pak toegevoegd aan onze collectie: de windrunner. Lees in deze blog alles over het Clan de Banlieue windrunner trainingspak, dat ideaal om te dragen is tijdens wind- en regenachtige weersomstandigheden. Deze outfit is verkrijgbaar in zowel onze webshop als onze fysieke winkel in Breda.

CDB

Voordat we het over het nieuwe Clan de Banlieue windrunner trainingspak gaan hebben, bespreken we eerst alles over het merk. Het label haalt zijn inspiratie uit de buitenwijken van Frankrijk: de banlieues. Deze buurt wordt vaak in negatief daglicht geplaatst, terwijl het ook enorm veel positieve aspecten heeft. Broederschap staat namelijk hoog in het vaandel, iets dat je in andere buurten minder snel zal tegenkomen. De banlieue wordt gekenmerkt door eenheid: etnische achtergronden, religies en visies doen er niet toe. Dit zorgt ervoor dat de band tussen de inwoners versterkt wordt. Omdat wij van Soccerfanshop achter dit standpunt staan, hebben we besloten om Clan de Banlieue op te nemen in ons uitgebreide assortiment.

Clan de Banlieue windrunner

Het jack van het nieuwe en tevens gruwelijke Clan de Banlieue windrunner trainingspak is verkrijgbaar in drie verschillende kleuren, waar we het later in deze blog over gaan hebben. Belangrijk om te weten is dat de windrunner beschikt over een capuchon, wat handig is bij regenachtig weer. Uiteraard geeft dit het pak ook een stoere uitstraling. Op de linkerborst staat de tekst BANLIEUE en in het midden zit een buidelzak met een rits. Deze zakken met rits bevinden zich ook aan beide zijkanten van het jack. Tot slot bevat de windrunner ook een trekkoord om de taille, zodat je altijd de ideale pasvorm hebt.

Achterkant van het jack

Als je dacht dat dit alles was wat betreft het nieuwste Clan de Banlieue windrunner trainingspak, dan heb je het mis. De achterkant van de windrunner is namelijk ook versierd. En hoe! Bij de bovenrug staat in grote letters de tekst VINGTDEUX, wat 22 betekent. Daaronder in kleine letters EST. 2014, de tekst BANLIEUE in sierlijke letters, drie witte blokjes en LE CLAN DE BANLIEUE.

De Clan de Banlieue trainingsbroek

Alle windrunners van het Clan de Banlieue windrunner trainingspak worden gecompleteerd door een grijze trainingsbroek met dezelfde accenten als het bijbehorende jack. De broek heeft een strakke pasvorm en bevat twee lange witte touwtjes bij het elastisch trekkoord, waarmee je zelf kunt bepalen hoe los- of strak de trainingsbroek van CDB moet zitten. Bij de enkels bevindt zich ook een rits, waardoor je de broek gemakkelijk over je schoenen aan- en uit kunt trekken en tot slots zitten er ook zakken met een rits aan beide zijkanten, waarin je bijvoorbeeld je telefoon en/of sleutels kunt opbergen.

Kleuren

Mocht je het schitterende Clan de Banlieue windrunner trainingspak willen kopen, dan ben je bij Soccerfanshop aan het juiste adres. Het pak is beschikbaar in drie verschillende kleuren: zwart, donkergroen en rood. Zoals gezegd worden alle jacks gecompleteerd door een grijze trainingsbroek met aan de zijkanten een streep in dezelfde kleur als de top.

Populair
Clan de Banlieue is inmiddels zeer populair in Nederland. Het is dan niet zo gek dat artiesten zoals Broederliefde, airzinho en Hef kleding van het merk dragen. Ook bekende spelers zoals Royston Drenthe en Tonny Vilhena dragen trainingspakken van CDB. Naast trainingspakken en dus ook het nieuwe Clan de Banlieue windrunner trainingspak verkoopt het label ook andere lifestyle kleding. Denk aan truien, t-shirts, caps, bags, trainingsbroeken, zwembroeken én hoody’s.

Shop HIER jouw outfit

Bekijk HIER de gehele Clan de Banlieue shop