Kappa trainingspak

kappa-trainingspak

Kappa trainingspak

Kappa trainingspak

Eind jaren 80 zagen we kleding van het merk op alle voetbalvelden schitteren, daarna was het jaren stil. Anno 2019 is Kappa echter weer helemaal terug op straat én het voetbalclubcircuit! Lees in deze nieuwe blog van Soccerfanshop alles wat je moet weten over het nieuwe Kappa trainingspak, welke beschikbaar is in maar liefst drie colourways.

Over Kappa

In 1967 werd Kappa opgericht in het Italiaanse Turijn. Het merk richt zich vooral op sportschoenen, sportkleding, lifestyle schoenen en lifestyle kleding. Het In de jaren zeventig werd besloten om een nieuw logo te laten ontwerpen. Bij toeval zaten twee modellen rug aan rug en dat brachten de ontwerpers op het idee om dit sportiviteit en vrijheid voor mannen en vrouwen te symboliseren. Het label doelt hier niet alleen op sport, maar ook op dagelijkse uitdagingen. De slogan is ‘wees een goede sporter’. Eind jaren 70 besloot Kappa om grote voetbalclubs te voorzien van kleding, waaronder het Kappa trainingspak. Hierover later in deze blog meer.

Kappa clubs

Kappa heeft vele grote voetbalclubs gesponsord. Waar het dichtbij begon met Juventus (ook in Turijn), volgden ook topclubs als AS Roma en AC Milan. Ook de Nederlandse topclubs Ajax en Feyenoord hebben gespeeld in clubkleding van het merk en dus ook getraind in het Kappa trainingspak. Er wordt/werd ook door andere Europese clubs gespeeld in outfits van het label. Denk aan Sporting Charleroi, Waasland-Beveren, Aris Limassol, Baník Ostrava, Metz, Le Mans, Nantes, 1. FC Mülheim, Borussia Dortmund – niet meer in seizoen 2017/2018, Maccabi Netanya, Maccabi Tel Aviv, Torino, AS Roma – niet meer in seizoen 2017/2018, UC Sampdoria, AC Siena (sinds juli 2009), FC Utrecht – niet meer in seizoen 2017/2018, Brann Vålerenga IF (sinds januari 2009), Otopeni, FK Krasnodar, Partizan, Valencia, Bursaspor, Fulham én Cagliari Calcio.

Kleuren

Het nieuwe Kappa trainingspak wordt bij Soccerfanshop verkocht in maar liefst drie verschillende colourways. Zwart, rode en gele pakken bevinden er zich in ons assortiment. Alle trainingspakken beschikken over schitterende witte- en zwarte accenten.

Kappa jack

Het jack van het nieuwste Kappa trainingspak is zoals gezegd rood, geel of zwart gekleurd. De jas wordt gekenmerkt door de witte of zwarte strip die zich over de schouders en mouwen bevindt. Hierin komt het logo van Kappa meermaals terug in het zwart of wit. Dit zorgt voor een gruwelijk en tevens flitsend effect. Het zwarte, rode of gele jack heeft verder een lange rits. Bij alle pakken is deze zwart van kleur. Op de linkerborst prijkt verder het embleem van het merk. Aan de zijkanten zitten tot slot handige zakken waarin je kleine accessoires kunt bewaren. Natuurlijk kun je er ook je handen in kwijt voor een stoere uitstraling.

De Kappa trainingsbroek

Het jack van het Kappa trainingspak wordt gecompleteerd door een heerlijke trainingsbroek in dezelfde kleur als de jas. De broek heeft een normale pasvorm en net als bij het jack schittert de strip met daarin het logo van het Italiaanse label aan beide zijkanten. Verder heb je met de Kappa trainingsbroek de beschikking over handige steekzakken aan de zijkanten, waarin je bijvoorbeeld je sleutels en of telefoon kunt bewaren. Aan de rechterkant prijkt het inmiddels welbekende logo van Kappa.

Het Kappa trainingspak kopen

Als je het nieuwe en tevens schitterende Kappa trainingspak wil kopen ben je bij Soccerfanshop aan het juiste adres. Je kunt ervoor kiezen om te shoppen in onze online shop. Het is echter ook mogelijk om onze fysieke winkel in het centrum van Breda (Haagdijk 35) te bezoeken. Hier kun je het trainingspak eerst passen en kunnen onze medewerkers je helpen met het maken van de juiste keuze.

Meer merken bij Soccerfanshop

Naast het gruwelijke Kappa trainingspak verkopen we bij Soccerfanshop ook kleding van andere grote en bekende lifestyle merken. Denk aan Lacoste, Black Bananas, Clan de Banlieue, Ceasarss, Emporio Armani EA7. Ook hebben we kleding van vrijwel alle grote clubs en landen in ons uitgebreide assortiment, waaronder Ajax, PSV, Chelsea, Liverpool, Manchester City, Manchester United, Arsenal, Borussia Dortmund, Bayern München, FC Barcelona, Real Madrid, Juventus, AS Roma, AC Milan, Paris Saint-Germain, Olympique Marseille, Nederland, Frankrijk, Spanje, Brazilië én België. Ook trainingspakken van grote sportmerken zonder logo’s van clubs en landen erop zijn verkrijgbaar bij Soccerfanshop: adidas, Nike en Puma.

Polyester

Het Kappa trainingspak wordt altijd (voor een groot deel) gemaakt van polyester en dat is niet voor niets. Deze stof is namelijk duurzaam, zeer licht en het is ook nog eens resistent tegen zweet. Polyester zorgt ervoor dat het vocht gemakkelijk kan worden afgevoerd. Verder heeft het een hoog smeltpunt. Hierdoor kan een trainingspak gemakkelijk worden bedrukt. Iets wat erg handig is bij bijvoorbeeld voetbal trainingspakken, waar vaak namen en sponsoren op worden gedrukt. Ook is het niet nodig om polyester trainingspakken te strijken. Je hoeft ze alleen maar op het wasrek te hangen. Tot slot is polyester beter voor het milieu. Biologisch polyester bestaat niet, gerecycled polyester wel. Wanneer de stof wordt gerecycled, wordt er gespaard op aardolie en energie.

Social media

Wil je als eerste op de hoogte worden gebracht als we weer een nieuw Kappa trainingspak aan ons assortiment hebben toegevoegd? Volg Soccerfanshop dan op de sociale media Instagram en Facebook. Wij laten je graag zien hoe de nieuwe pakken van het merk eruit zien. Bovendien kun jij het pak dan als eerste kopen zonder dat het al is uitverkocht. Die kans is overigens zeer aannemelijk, aangezien Kappa enorm populair is op de straten!

Bestel HIER het Kappa trainingspak

Bekijk HIER de gehele Kappa shop van Soccerfanshop

Share this post


Menu
Soccerfanshop Nederland