Napoli trainingspak

napoli-trainingspak

Napoli trainingspak

Napoli trainingspak

Soccerfanshop heeft maar liefst zes nieuwe trainingspakken van Napoli voor het seizoen 2019-2020 aan het uitgebreide assortiment mogen toevoegen! In deze nieuwe blog lees je alles over de kleuren, de trainingspakken, kledingsponsor Kappa en het Stadion San Paolo.

Kleuren

Zoals gezegd is er niet één Napoli trainingspak onthuld, maar zes pakken. Je hebt de keuze uit twee verschillende outfits: het outfit met een drill top (korte rits) of een jack (lange rits). Bij de drill top-pakken behoren dezelfde broeken, bij het vest is dit niet het geval. Hier vertellen we je later in deze blog graag meer over.

Napoli drill top

De drill top van het nieuwste Napoli trainingspak is beschikbaar in de kleuren lichtblauw, donkergroen, wit en zwart. Zoals je eerder al hebt kunnen lezen bevat de drill top een korte rits tot aan de bovenkant van de borst. Alle tops bevatten lichtblauwe of witte accenten. Deze zien we bij de streep bij beide schouders. Dat geldt eveneens voor het embleem van Kappa op de bovenarmen. Op de rechterborst schittert het logo van de kledingsponsor, terwijl het logo van de Italiaanse topclub op de linkerborst prijkt. Opvallend aan de drill top zijn de sponsoren. In het midden zien we de logo’s van Lete en MSC. Deze zijn tevens onder het embleem van Kappa op de bovenarmen verwerkt. Als je dacht dat dit alles was, heb je het mis. Op de achterkant zijn maar liefst vijf(!) sponsoren te bewonderen. Van boven naar beneden: Kappa, Lete, MSC, SSC Napoli én Kimbo.

Napoli jack

Er zijn verder twee jacks gepresenteerd door Kappa en Napoli. Ze zijn identiek aan elkaar, echter verschillen de kleuren. Allereerst bespreken we het donkerblauwe vest. Het heeft een lange rits en bevat grijze- en lichtblauwe details. Zo zien we aan beide zijkanten en binnenkant van de armen grijze strepen lopen, welke boven en beneden worden onderbroken door een lichtblauwe streep. Op de linkerborst is het clublogo te zien met daaronder het embleem van Kappa. Op de rechterborst zijn de logo’s van sponsoren Lete, MSC en Kimbo verwerkt. Aan de zijkanten bevinden er zich verder zakken met een rits en op de rug is de naam van de topclub uit Napels verticaal te bewonderen in het grijs: SSC Napoli. Bij het grijze jack van het nieuwe Napoli trainingspak is de naam van de club in het blauw op de rug gedrukt.

De Napoli trainingsbroek

De drill top van het Napoli trainingspak voor het seizoen 19/20 wordt gecompleteerd door een zwarte trainingsbroek met een ietwat strakke pasvorm. Aan de zijkanten bij de bovenkant is een lichtblauwe streep te zien. Opvallend is dat de logo’s van Napoli en Kappa zich net boven de knie bevinden. Bij trainingspakken van bijvoorbeeld Nike en adidas zijn de emblemen altijd hoger geplaatst. Natuurlijk heb je de beschikking over handige zakken met een rits. Bij het donkerblauwe jack hoort een trainingsbroek en het grijze vest wordt gecompleteerd door een donkerblauwe broek. De grijze strepen aan de zijkanten van het jack zijn ook op de trainingsbroek verwerkt aan de onderkant. Aan de linkerkant prijkt het embleem van hoofdsponsor Lete met daarboven de tekst Kappa (verticaal), terwijl het logo van Napoli aan de rechterkant te bewonderen is. Daaronder is wederom verticaal de naam van de Serie A-club verwerkt.

Kappa

Kappa is de kledingsponsor van Napoli en daarom zien we het embleem meermaals terugkomen op het nieuwe Napoli trainingspak. Het merk werd opgericht in het jaar 1967 in Turijn. Leuk om te weten: in de jaren zeventig werd besloten om een nieuw logo te ontwerpen. Toen twee modellen per toeval met de rug tegen elkaar aan zaten, was de keuze al snel gemaakt. Het zou vrijheid en sportiviteit voor mannen en vrouwen moeten symboliseren. Sinds het einde van de jaren 70 besloot het label om grote voetbalclubs te sponsoren, zoals Juventus, AS Roma, AC Milan, Ajax en Feyenoord.

Shop HIER je outfit

Bekijk HIER de gehele Napoli shop

Share this post


Menu
Soccerfanshop Nederland