New York City shirt

new-york-city-shirt

New York City shirt

New York City shirt

Je kunt vanaf nu ook het nieuwste New York City shirt kopen bij Soccerfanshop. In deze blog bespreken we het nieuwe thuisshirt voor het seizoen 2019-2020. Ook komen David Villa en het Yankee Stadium aan bod.

New York City thuisshirt 2019-2020

new-york-city-shirt
New York City shirt

Het nieuwe New York City shirt voor thuiswedstrijden gedurende het seizoen 2019/20 is zoals altijd lichtblauw gekleurd en bevat donkerblauwe accenten. Het tricot bevat een v-hals en wordt dit jaar gekenmerkt door het donkerblauwe verticale vlak die vanaf de linkerschouder tot de onderkant te bewonderen is. In het midden is een rode streep verwerkt, welke het shirtje een flitsend design geeft. Het vlak wordt onderbroken door het embleem van de topclub uit New York en het logo van hoofdsponsor Etihad Airways. Het embleem van adidas prijkt overigens aan de rechterkant en is eveneens donkerblauw van kleur. Aan de zijkanten schitteren tot slot de drie welbekende strepen van de Duitse kledingsponsor in de detailkleur.

Clubtopscorer David Villa

David Villa speelde tussen 2014 en 2018 in het prachtige New York City shirt. Eerder kwam hij uit voor Spaanse topclubs zoals Valencia, FC Barcelona en Atlético Madrid. In New York is Villa nog altijd all time topscorer van de club. In 124 wedstrijden scoorde de Spanjaard maar liefst 80 doelpunten. De bijnaam van de aanvaller is El Guaje. Dit betekent Het Jochie in het Asturisch.

Yankee Stadium

De thuishaven van de Amerikaanse voetbalclub is het Yankee Stadium. In dit stadion zullen we ook het nieuwe New York City shirt voor het seizoen 19/20 zien schitteren. Het stadion is gebouwd als thuishaven voor de MLB honkbalclub New York Yankees. Sinds 2015 speelt NYCFC ook in het Yankee Stadium totdat het eigen stadion klaar is voor gebruik. De honkbal/voetbaltempel heeft een capaciteit van maar liefst 50.000 toeschouwers.

Shop HIER je outfit

Bekijk HIER de gehele New York City shop

Share this post


Menu
Soccerfanshop Nederland