PSV shop

psv-shop

PSV shop

PSV shop

Ben je op zoek bent naar trainingspakken, trainingsshirts en wedstrijdshirts van PSV? Dan ben je bij Soccerfanshop aan het juiste adres. In deze nieuwe blog lees je alles over de Eindhovense club, het Philips Stadion en Luuk de Jong.

Over PSV

PSV is de afkorting van Philips Sport Vereniging en is een voetbalclub uit Eindhoven. De club werd in het jaar 1913 opgericht als sportvereniging voor alle medewerkers van Philips. Inmiddels behoort PSV tot één van de drie beste clubs van Nederland en staat het met 37.000 punten op de 40ste plaats op de UEFA ranglijst. De club heeft fans uit het hele land en er worden dan ook veel fanartikelen verkocht in de PSV shop.

Philips Stadion

De thuiswedstrijden van PSV worden gespeeld in het Philips Stadion. Deze voetbaltempel is gelegen aan de Frederiklaan in het stadsdeel Strijp, vlakbij het centrum van Eindhoven. Het stadion biedt plaats voor maar liefst 35.000 fans en staat daarmee op plek 3 als het gaat om het grootste voetbalstadion van Nederland. Er bevindt zich ook een PSV shop bij de thuishaven van de topclub uit Eindhoven.

Luuk de Jong

De topscorer van PSV is op dit moment Luuk de Jong. Van hem worden dan ook veel shirts verkocht in de PSV shop. In de zomer van 2018 verlengde hij zijn contract tot medio 2021. De spits is op 27 augustus 1990 geboren in Aigle, gelegen in Zwitserland. In Zwitserland krijg je echter pas de Zwitserse nationaliteit als je tot je veertiende in het land woont. Daarom heeft De Jong een Nederlands paspoort. Eerder speelde de doelpuntenmachine voor De Graafschap, FC Twente, Borussia Mönchengladbach en Newcastle United. De aanvaller heeft ook een oudere broer die net als hij profvoetballer is: Siem de Jong. In 2011 maakte De Jong zijn debuut in het Nederlands elftal.

Bekijk HIER de gehele PSV fanshop

Share this post


Menu
Soccerfanshop Nederland