Trainingspak kopen

trainingspak-kopen

Trainingspak kopen

Trainingspak kopen

Trainingspakken bestellen doe je natuurlijk bij Soccerfanshop. Lees in deze nieuwe blog alles over ons uitgebreide assortiment, technologieën die in de pakken zijn verwerkt én polyester, het materiaal waar de meeste pakken van gemaakt zijn.

Het trainingspak

Je kunt een trainingspak kopen dat allereerst bestaat uit een drill top, trui of trainingsjack. Deze worden gecompleteerd door een trainingsbroek. Logisch, want anders zou het geen ‘trainingspak’ heten. Tegenwoordig worden trainingspakken tijdens veel gelegenheden en weersomstandigheden gedragen. Tijdens de voetbaltraining bijvoorbeeld, maar ook in de gym. Ook op straat zien we veel dames en heren in trainingspakken lopen. Pak ook je shine en bestel je trainingspak bij Soccerfanshop!

Trainingspak assortiment

We beschikken over een zeer ruim assortiment dat bestaat uit meer dan 5000 artikelen. Het grootste aanbod bestaat uit trainingspakken. Zo kun je bij ons een trainingspak kopen van grote merken zoals Ceasarss, Lacoste, Black Bananas, Clan de Banlieue, Emporio Armani EA7, Kappa, Umbro en Australian. We verkopen ook pakken van grote clubs, zoals Tottenham Hotspur, Chelsea, Liverpool, Manchester City, Manchester United, Arsenal, Borussia Dortmund, Bayern München, FC Barcelona, Real Madrid, Juventus, AS Roma, AC Milan en Paris Saint-Germain. Ook trainingspakken van Nederlandse clubs zijn verkrijgbaar bij Soccerfanshop, zoals Ajax en PSV. Tot slot kun je bij ons terecht voor complete outfits van landen, zoals België, Spanje, Duitsland, Brazilië, Portugal, Argentinië, Colombia, Mexico en natuurlijk het Nederlands elftal.

Meer kleding en accessoires

Naast een nieuw trainingspak kopen kun je bij Soccerfanshop voor nog véél meer terecht. Zo verkopen we de nieuwste thuis-, uit- en derde shirts van clubs en landen. Trainingssetjes, shirts, trainingsbroeken, zwembroeken, slippers, petjes, jassen, scheenbeschermers, voetbalschoenen en nog veel meer worden ook door ons aangeboden op onze website. Naast een online shop beschikken we ook over een grote fysieke winkel. Deze is gelegen aan de Haagdijk op nummer 35 in het centrum van Breda. Als je de kleding liever eerst wil zien en passen raden we je aan om onze winkel te bezoeken. Onze medewerkers helpen en denken graag met je mee.

Technologie

Alle trainingspakken die we aanbieden in onze webshop zijn uitgerust met een speciale technologie. Deze zorgt voor verkoeling, ventilatie en vochtafvoer. Tech fleece trainingspakken van Nike geven je warmte, zodat je lekker warm blijft tijdens de wintermaanden. Handig om te weten bij een nieuw trainingspak kopen is dat alle merken deze technologie een andere naam geven, terwijl het eigenlijk gewoon hetzelfde is. Puma noemt het Dry Cell technology, adidas heeft de zogenaamde Climacool of Climawarm technology en tot slot verkoopt Nike trainingspakken die zijn uitgerust met de Nike Dry Cell technology.ijn erin verwerkt? Hieronder lees je alles van de drie grootste sport- en voetbalmerken: Nike, adidas en Puma.

Polyester

Polyester is zeer licht dankzij de kromming van de vezel. Het is ook nog eens een duurzame stof en resistent tegen zweet. Om die reden zijn veel trainingspakken (voor een groot deel) gemaakt van polyester. Vocht trekt van de huid en zet af naar de buitenste lagen, zodat je je geen zorgen hoeft te maken dat je er met grote zweetplekken bij loopt. Bij een nieuw polyester trainingspak kopen weet je in ieder geval zeker dat je het niet hoeft te strijken.

Verzending

Als je op werkdagen (maandag tot en met donderdag) voor 23:59 uur bestelt, heb je jouw pakketje de volgende dag al in huis! Wil je een nieuw trainingspak kopen op vrijdag vóór 20:30 uur? Dan ligt jouw outfit de volgende dag op de deurmat. Het is eveneens mogelijk om jouw nieuwe trainingspak dezelfde dag al te ontvangen. Dit kan als je op werkdagen vóór 12:00 uur bij ons bestelt. Voor deze service betaal je slechts 0,99 cent.

Bestel HIER jouw nieuwe trainingspak

Share this post

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *


Soccerfanshop.nl