Trainingspakken voor dames

trainingspakken-voor-dames

Trainingspakken voor dames

Trainingspakken voor dames

Tegenwoordig zie je steeds meer dames in trainingspakken op de straten. En dat is niet voor niets: het ziet er mooi uit, zit heerlijk en is ook nog eens helemaal in. Lees in deze nieuwe blog van Soccerfanshop alles over het trainingspak voor vrouwen.

Merken, clubs en landen

trainingspakken-voor-dames
Trainingspakken voor dames

Je hebt bij ons keuze uit verschillende trainingspakken van dames. We verkopen bekende merken zoals Clan de Banlieue, Armani, Ceasarss, Lacoste, Black Bananas, Kappa, Umbro, Quotrell, Malelions, Australian, SikSilk en XPLCT, maar natuurlijk ook Puma, adidas en Nike. Het Nike tech fleece trainingspak is bijvoorbeeld erg populair.

We zouden natuurlijk geen Soccerfanshop heten als we ook geen voetbal trainingspakken verkopen. Je hebt de keuze uit diverse Europese landen, zoals Nederland, België, Duitsland, Frankrijk, Italië, Spanje, Zweden, Engeland etc. Ook pakken van landen buiten Europa behoren tot ons uitgebreide assortiment. Denk aan Brazilië, Argentinië, Mexico, Amerika, Turkije, Kameroen en Ivoorkust. Je kunt voornamelijk bij ons terecht voor trainingspakken van clubs zoals Ajax, PSV, Chelsea, Liverpool, Manchester City, Manchester United, Arsenal, Borussia Dortmund, Bayern München, FC Barcelona, Real Madrid, Juventus, AS Roma, AC Milan, Paris Saint-Germain, Olympique Marseille en Olympique Lyon.

Combineren

Bij de aanschaf van een trainingspak voor dames kun je er natuurlijk voor kiezen om het tegelijk te dragen, zodat het een geheel is. Het is echter ook leuk om de trainingsbroek met een shirtje van desbetreffende club of van een ander merk te dragen. Dit geldt eveneens voor het jack of sweater. Een combinatie met bijvoorbeeld een spijkerbroek geeft het een stoere look.

Sik Silk dames trainingspak

Soccerfanshop beschikt over verschillende Sik Silk trainingspakken voor dames. Zo kun je bij ons terecht voor de Zonal outfit. De top bevat lange mouwen en bestaat uit een kroppend hoodie. Ook is er een capuchon met touwtjes aanwezig. Het Velour pak bestaat uit een zwarte crop top en beschikt over gouden details. Zoals de naam al zegt is het gemaakt van velour materiaal dat lekker zacht aanvoelt. Het heeft verder een lange rits met een gouden ring en een camouflage design. Het Luxury Cropped Polyester trainingspak bevat eveneens een crop top en een capuchon. Aan de onderkant van de hoodie zien we een goud patroon. De Quarter Leopard outfit bestaat onder meer uit een crop top met een korte rits en een hoge. hals. Bij de ellebogen zien we een gruwelijke luipaardprint.

Alle tops worden uiteraard geleverd met een heerlijke trainingsbroek met een strakke pasvorm. De zakken aan de zijkant en elastische tailleband met touwtjes mogen uiteraard niet ontbreken.

Project X Paris vrouwen trainingspak

Het Project X Paris trainingspak voor dames shop je natuurlijk ook bij Soccerfanshop. Het Fluo pak is fluogroen gekleurd. Hierdoor val je altijd op! De top beschikt over een korte rits. Deze wordt onderbroken door een zilver vlak waarin de naam van het merk te lezen is. Dit vlak komt terug bij beide ellebogen. Het Reflective trainingspak is zwart gekleurd, heeft een lange rits én bevat een capuchon met touwtjes. De flugroene top wordt gecompleteerd door een felgroene broek en het Reflective jack wordt geleverd met een grijze trainingsbroek. Beide broeken vallen strak om de benen en bevatten zakken aan beide zijkanten.

Contact

Als je vragen hebt over trainingspakken voor dames kun je contact met ons opnemen door het contactformulier op onze website in te vullen. Soccerfanshop streeft ernaar om je mail binnen 2 uur te beantwoorden. Het is daarnaast mogelijk om telefonisch contact met ons op te nemen. Hiervoor bel je naar 0168-851199. We zijn op maandag tot en met vrijdag via de telefoon bereikbaar tussen 12:00 uur en 17:00. Via onze WhatsApp service (06-29505349) streven wij ernaast om op werkdagen altijd binnen een uur te antwoorden.

Shop HIER je outfit

Share this post


Menu
Soccerfanshop Nederland
Bestel voor €50,- of meer en krijg tijdelijk een GRATIS CADEAU.